•  Nopeat toimitukset
  •  Kasveja vuodesta 1959
  •  Monet epätavalliset lajikkeet

Narciss

 

Förbokning! Leverans sker fr.o.m. vecka 36. 

 


Här nedan hittar du en mängd olika växter från narcissläktet. Narciss är väldoftande och kan planteras i både kruka och i din rabatt. Ett riktigt vårtecken att se narcisser blomma ute i din trädgård och dem sprider sig gärna. En stor fördel med narciss är att djur inte tycker om dem, vilket gör att du slipper oinbjudna gäster som äter upp dem. Många förknippar säkert narciss med den klassiska påskliljan, men det finns så mycket mera att utforska i narcissläktet. Olika former och färger - vita, gula, & aprikosa. 

Planering i krukor:

Om du ska plantera dina narcisser i en kruka bör du välja en kruka som är minst 25 cm djup och som har dräneringshål. Innan du fyller på krukan med jord så fyll botten med lecakulor för att narcissen ska stå säkert när det regnar eller snöar. Sätt dina narcisser i kruka under tidig höst så blommar de tidigare än de som planteras i rabatten. 

Plantering i rabatt:

När du planterar dina narcisser i rabatten så är det bra om dem står mellan kraftiga perenner som kan dölja nedvissna blad. Plantera dem så tidigt du kan på hösten, gärna i september & minst 10 cm mellan lökarna. Den absolut bästa jorden att använda är en mullrik och väldränerad jord.

 

 

 

 

Ostettava / Kampanja

Blomfärg

Blomningstid

Doft

Höjd cm

Bladfärg

Växtläge

Härdighet

Undviks av

Övrigt

Planteringstid

Hinta

 


Files for download

Leveransinformation Höstlök.pdf

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia
Asiakkaan alue
SvenskaSuomi

Näytä ALV: