•  Nopeat toimitukset
  •  Kasveja vuodesta 1959
  •  Monet epätavalliset lajikkeet

Siemenet, Micro Leaf & Groddar

Fröer för inomhusodling året om!

Micro Leaves är små, näringsrika skott som kan odlas året runt inomhus. Köp Micro Leaf-fröer och njut av odla i köksfönstret året om. Köp även fröer till groddar (alfagroddar) och förgyll salladen, soppan eller smörgåsen med nyttiga och goda groddar!
 

Vad är egentligen micro-leaf? Mikroblad, som de också kallas, är precis som groddar en metod som förenklar processen av att odla sina grönsaker på en mindre yta. Förutom att du kan odla dem i fönstret så växer de också snabbt är perfekta för nybörjare! Det handlar om ett antal dagar, ibland under två veckor. De kräver nämligen varken en stor mängd tid, kunskap eller särskilda odlingsredskap. Mikroblad och groddar kan du odla året om! Allt du behöver är lite jord, vatten och en klar plast eller ett drivhuslock (om du odlar dem i ett minidrivhus) som tak ovanpå din odling.

Användningsområdena är flera! De är lika utsökta i salladen eller soppan som på smörgåsen. Självklart är de goda att ha i andra maträtter också, exempelvis wokade rätter och grytor. Packat med mineraler och vitaminer, så är de dessutom bra för din hälsa.

Ostettava / Kampanja

Höjd cm

Växtläge

Förodling

Livstid

Ekologisk

Hinta

 

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia
Asiakkaan alue
SvenskaSuomi

Näytä ALV: