•  Nopeat toimitukset
  •  Kasveja vuodesta 1959
  •  Monet epätavalliset lajikkeet

Sipulit ja mukulat, Vårplantering, Dahlia, Kaktus

Vi har ett stort utbud av Kaktusdahlia i många härliga sprakande färger. Blomman är fylld med strålblommor i en spetsig form och är svår att motstå att plantera i sin trädgård. Förutom att den klarar av att stå stadigt i din rabatt under regniga dagar, så står den sig även länge som snittblomma. Perfekt att göra en vacker bukett av och ge bort till någon du tycker om. Visste du att Dahlian kommer ursprungligen från Mexikos tropiska delar och upptäcktes redan på 1500-talet av ursprungsamerikaner. På ungefär 200 år så har Dahlian förändrats och de har registrerats mer än 50 000 sorter över hela världen. 

Kaktusdahlia trivs i de flesta jordar men mår som allra bäst i en mullrik jord och gärna med lite benmjöl i. Tänk på att plantera Kaktusdahlians knölar i breda gropar och med cirka 50 cm avstånd emellan. Viktigt att tänka på när du får hem din kaktusdahlia är att förvara den torrt och svalt innan du ska plantera. 

Ta en titt i vårt stora sortiment och kom ihåg att vi endast börjar leverera när vi ser att risk för frostskador är över.

Availability

Dahlia färger

Dahlia höjder

Dahlia blomstorlek

 

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia
Asiakkaan alue
SvenskaSuomi

Näytä ALV: