•  Nopeat toimitukset
  •  Kasveja vuodesta 1959
  •  Monet epätavalliset lajikkeet

Fågelbad

Locka några fåglar till din trädgård med ett vackert fågelbad, det är mycket trivsamt att sitta och titta på när de tvättar sig och släcker törsten. Samtidigt som det gör nytta för fåglarna och även törstiga insekter! Ett bra knep för att göra det vänligt för insekter är att lägga några lagom stora stenar i botten som insekter kan sätta sig på och dricka. 

Det finns olika sorters fågelbad att välja mellan och egentligen är det nog mer en smaksak för oss än för själva fåglarna! Hos oss hittar du fågelbad som är hängande, fågelbad på pinne eller fot och platta fat som du kan placera uppe på något. Det viktiga för fåglarna är ofta att det kommer upp lite från marken för att de ska känna sig trygga. Risken att bli ett byte för en katt är stort om det är placerat lite dolt direkt på backen. Vilket material du ska välja är en smaksak, vi har fågelbad i både keramik, plåt och cement. Olika färger och designer att välja mellan beroende på vad som du tycker passar din trädgård bäst!

Det är faktiskt inte bara under de varma sommarmånaderna som ett fågelbad kan vara nödvändigt, det uppskattas faktiskt även på hösten och vintern. Se till att hålla god hygien kring vattenbadet så inga onödiga bakterier eller alger bildas. 

Ostettava / Kampanja

Hinta

 

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia
Asiakkaan alue
SvenskaSuomi

Näytä ALV: