•  Nopeat toimitukset
  •  Kasveja vuodesta 1959
  •  Monet epätavalliset lajikkeet

Luktärt

Om man skulle beskriva en doft av sommar så ligger luktärtens doft väldigt nära till hands! Den ljuvliga klättrande blomman som doftar magiskt är verkligen en favorit för oss. Den är mycket tacksam om den får rätt förutsättningar med klättermöjligheter, sol och vatten. Den producerar massor av blommor och ju mer du plockar desto mer blommor kommer det. 

Färgkombinationerna och nyanserna är väldigt många och här väljer du själv om du önskar en stilren klätterväxt eller en mix av underbara färger. De passar utmärkt att plocka in i en bukett på bordet, som dekoration i dukningen eller på en fin present. 

De är rätt enkla att driva upp från frö, antingen direkt ute när temperaturen tillåter eller förodla inomhus i mars-april. De passar att ha i både land, kruka, balkonglåda eller pallkrage, bara de får något att klättra mot. Så det är en mycket allsidig söt växt. Den klarar full sol bara den får lagom med vatten, jorden ska gärna vara näringsrik och väldränerad. Den blommar relativt långt in på säsongen och ser till att trädgården sprudlar en bit in på hösten. Slå till på en färg du gillar, du kommer inte ångra dig!

Ostettava / Kampanja

Blomfärg

Blomningstid

Höjd cm

Växtläge

Förodling

Direktsås

Livstid

Egenskaper

Hinta

 

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia
Asiakkaan alue
SvenskaSuomi

Näytä ALV: