•  Nopeat toimitukset
  •  Kasveja vuodesta 1959
  •  Monet epätavalliset lajikkeet

Sipulit ja mukulat, Vårplantering

Förbokning! Leverans sker fr.o.m. vecka 9 beronde på vädret.

 

Ostettava / Kampanja

Blomstorlek cm

Blomstorlek

Blomfärg

Blomningstid

Doft

Höjd cm

Bladfärg

Växtläge

Övrigt

Förodling

Planteringstid

Livstid

Hinta

Populära produkter i underkategorierna

Vårlökar är en härlig och välkomnande syn när vintern gradvis ger vika för de varmare vindarna och solens återvändo. Dessa små underverk som har förmågan att bryta igenom marken och sprida färg och glädje till trädgårdar, parker och landskap runt om i världen. Vårlökar, även kända som lökväxter, utgör en mångfald av växtarter som inkluderar populära blommor som tulpaner, påskliljor, krokusar, hyacinter och snödroppar.

Vad som gör vårlökar särskilt fascinerande är deras överlevnadsstrategi. Under den kalla vintern ligger vårlökarna i vilande tillstånd under jorden, skyddade av sina yttre lökskal. När temperaturen börjar stiga och dagarna blir längre, aktiveras vårlökarna och börjar skicka upp sina skott genom jorden.

Vårlökar är relativt lättskötta växter, vilket gör dem till ett perfekt val för både erfarna trädgårdsmästare och nybörjare. De trivs i olika jordtyper, förutsatt att marken är väldränerad de behöver oftast inte mycket gödsel. Efter blomningen kan lökarna kvarstå i jorden och återkomma år efter år om de får tillräckligt med näring och ljus.


Files for download

Leveransinformation Vårlök och knöl.pdf

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia
Asiakkaan alue
SvenskaSuomi

Näytä ALV: