•  Nopeat toimitukset
  •  Kasveja vuodesta 1959
  •  Monet epätavalliset lajikkeet

 

Trender i växtvärlden

Spana in årets växtnyheter och årets färg - gröna löv - fast egentligen, så är det pastellfärger som fortfarande är i fokus i år som creme färg, ljusgul, persika och rosa tillsammans med vitt. Men här kommer vi fortsätta prata gröna växter - i alla dess nyanser och former.

 

Blanda in växterna i din inredning och få en mer levande och grönskande miljö, man blir både gladare och samtidigt harmonisk av att se sina växter växa och må bra. Intresset för tåliga gröna växter håller i sig även i år. De skall vara lättskötta och vara hållbara och det är alltid lika trevligt att ha ett gäng olika sorters växter samlade tillsammans, varför inte bredda urvalet med växter som dessa klassiker: svärmorstunga, garderobsblomma, gullranka, citronfikus och den färgsprakande palettblad plantan.

Att inreda med växter går aldrig ur ropet, välj att inreda med någon stor växt tillsammans med många små, ställ dem på hyllor vid fönster eller på väggen, häng dem i korgar eller ställ dem på en piedestal. Det är helt upp till dig att hitta platser så att det passar just dig och ditt hem. 

Och varför inte blanda storbladiga gröna växter med en glad och vårig färgklick - en väldoftande bukett med mimosa - en underbar inredningsdetalj i vår.

 

Andra trender som vi ser i år:

  • Odla vart du än befinner dig och oberoende på vart du bor - om det är på balkongen, terrassen, i köksfönstret eller i trädgården.
  • Ta vara på trädgårdens helande krafter - hur trädgården kan hjälpa till att skapa den energi för dig och för hela ekosystemet
  • Ta tillvara på de ätbara växternas kraft och näring
  • Återanvänd, kompostera och sänk dina trädgårdskostnader
  • Skapa julstämningen med hjälp av växter

 

0 kommentit

Kukaan ei ole kommentoida tätä viestiä vielä. Ole ensimmäinen lähetä kommentti!

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia
Asiakkaan alue
SvenskaSuomi

Näytä ALV: